۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴

قائم مقام وزیر کشور در امور محلات خبرداد؛

تلاش برای بازگشت ۵۰۰ هزار بازمانده از تحصیل به مدارس کشور

تلاش برای بازگشت ۵۰۰ هزار بازمانده از تحصیل به مدارس کشور

اصفهان- قائم مقام وزیر کشور و رئیس ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات کمتر برخوردار از تلاش برای بازگرداندن ۵۰۰ هزار بازمانده از تحصیل به مدارس در سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی آقا محمدی بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه نشست محرومیت زدایی استان اصفهان در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۸۷۴ هزار بازمانده از تحصیل بین سنین ۶ تا ۱۷ سال درکشور، اظهار داشت: پس از شناسایی این افراد هم اینک در هر استان یک نفر در قرارگاه عدالت آموزشی مسئول و مکلف شده که با این بازماندگان از تحصیل تماس می‌گیرند و در گام نخست ۵۰۰ هزار نفر از آنان به نظر می‌رسد که امسال به مدارس باز گردند.

وی افزود: مسئولان قرارگاه عدالت آموزشی ادارات آموزش و پرورش اکنون برای بازگشت این افراد به مدارس تلاش می‌کنند که البته منوط به موافقت خود فرد است.

قائم مقام وزیر کشور و رئیس ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات با بیان اینکه ایران ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار با جمعیتی حدود ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دارد، جمعیت دارند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۸۵ محله کمتر برخوردار در استان اصفهان شناسایی شده که ۱۵ محله در شهر کاشان و ۷۰ محله در سایر شهرهای استان است.

آقا محمدی با اشاره به اینکه هفت اقدام در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار کشور برای محرومیت زدایی انجام می‌شود، ادامه داد: اولین اقدام در زمینه مسکن است که ثبت نام مستأجران محلات کمتر برخوردار در طرح نهضت ملی مسکن در حال انجام است با این تفاوت که میزان آورده متقاضی براساس وسع و توانایی فرد در نظر گرفته شده و ساختمان احداث می‌شود و در قالب تعاونی‌ها بر روند طرح نظارت می‌کنند.

وی در خصوص اشتغال محلات کمتر برخوردار نیز ابراز داشت: اکنون افراد متقاضی و واحدهای صنعتی در سامانه ثبت نام می‌کنند؛ اگر افراد مهیای رفتن به کار باشند معرفی می‌شوند و اگر دوره‌های آموزشی نیاز داشته باشند در مراکز فنی و حرفه‌ای دوره‌های اموزشی رایگان دریافت می‌کنند.

رئیس ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات کشور با بیان اینکه همه افراد می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند، به طرح پزشک خانواده برای ساکنان محلات کمتر برخوردار اشاره کرد و گفت: ثبت نام‌ها برای پزشک خانواده در حال انجام است تا پزشک برای آنان تعیین شود و هر دو هزار نفر یک پزشک خواهند داشت.

آقا محمدی اضافه کرد: به تازگی صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج تشکیل شده که افراد در صورت عضویت، هزینه هنگفت برای بیماری پرداخت نخواهند کرد.

وی در خصوص تغذیه ساکنان محلات کمتر برخوردار، گفت: اگر کسی دچار سو تغذیه باشد توسط کمیته امداد از طریق چک نخاعی بررسی و از طریق شهرداران کوچه‌ها گزارش می‌شود و تحت پوشش سبد غذایی ماهانه قرار می‌گیرند.

قائم مقام وزیر کشور در امور محلات درخصوص شناسایی بازماندگان از تحصیل نیز اضافه کرد: هفت مدل مختلف برای ادامه تحصیل این افراد پیش بینی شده و در فرم نهضت سواد آموزشی سبک آموزش آزاد است.

وی درخصوص برگزاری فوتبال خیابانی برای سنین ۱۲ تا ۱۵ تا ۱۵ تا ۱۸ سال آقایان در محلات کمتر برخوردار خاطرنشان کرد: افراد در صورت ثبت نام استعدادیابی و انتخاب می‌شوند و مسابقات آن تا مرحله کشوری نیز برگزار خواهد شد و برای بانوان نیز دوره مسابقات داژبال برگزار می‌شود.

آقا محمدی افزود: برای اربعین ۱۴۰۲، شهرداران کوچه‌ها در قالب کاروان ۱۰۰ هزار نفری عازم کربلا خواهند شد.

وی درخصوص اعتبارات طرح ۲۰۲۰ محلات کمتر برخوردار توضیح داد: بودجه هر دستگاهی در درون خود دستگاه دیده می‌شود و این به غیر از هزینه مختصر ستادی است و نحوه انجام طرح نیز به این صورت است که شهرداران کوچه‌ها از بین مردم انتخاب می‌شوند و دوره‌های آموزشی طی می‌کنند.‌

قائم مقام وزیر کشور در امور محلات خاطرنشان کرد: زمان بندی ساماندهی ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار دقیق مشخص نیست اما در بازه ۱۲ تا ۱۵ سال این محلات ساماندهی خواهند شد و تکیه به ویژه بر جوانان است که سطح درآمد مناسبی نیز داشته باشند.

به گزارش مهر، قائم مقام وزیر کشور در امور محلات پس از نشست محرومیت زدایی استان اصفهان از محلات محروم این کلانشهر بازدید کرد. نشست محرومیت زدایی استان اصفهان صبح امروز با حضور استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در محل استانداری اصفهان برگزار شد.

کد خبر 5650111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha